Slechts nieuws voor fans van Rooney: Engelse spits overweegt verbod op selfies

pro shots
Wayne Rooney overweegt om niet meer op de foto te gaan met fans. De aanvoerder van Engeland en Manchester United kwam eerder deze maand in opspraak nadat er foto's opdoken waarop hij in beschonken toestand was te zien.

De 31-jarige Rooney vierde de winst op Schotland in de WK-kwalificatie (3-0) met flink wat alcohol. Hij liet zich uitnodigen voor een bruiloft, waar hij op de foto ging met andere gasten. De beelden van een ogenschijnlijk stomdronken Rooney domineerden vervolgens de Britse tabloids. Hij toonde berouw, maar liet ook weten zich schandalig behandeld te voelen door de media.

Commotie
"Helaas voelen wij ons, door vervelende bijkomstigheden bij het vieren van de zege op Schotland en de commotie achteraf, genoodzaakt om de manier waarop Rooney in zijn vrije tijd in het openbaar verschijnt te herzien", legt zaakwaarnemer Paul Stretford uit in 'The Mirror'.

Foto's verkocht
"Wayne heeft altijd opengestaan voor foto's met fans en vindt het belangrijk om normaal met de fans om te gaan. 99,9 procent van de fans heeft oprechte bedoelingen, maar een kleine minderheid jaagt helaas met andere motieven op foto's met Rooney." De makers van de foto's op de bruiloft hebben de beelden naar verluidt voor een grote som geld aan 'The Sun' verkocht.

REUTERS
AFP