Zo pak je als doelman punten: Donnarumma behoedt Milan in extra tijd van nederlaag met deze waanzinnige redding

REUTERS

Met zijn 19 jaar is Gianluigi Donnarumma nog steeds piepjong, maar na gisteren heeft het sluitstuk van AC Milan ondertussen wel al 100 wedstrijden in de Serie A op de teller staan. De doelman zette die statistiek kracht bij met een waanzinnige save tegen Napoli. In de 92ste minuut leken de Napolitanen een gooi te doen naar de zege om zo de rol in de Italiaanse titelstrijd niet te moeten lossen. Arkadiusz Milik had de 0-1 zomaar aan de voet. De Pool tikte het leer ook naar de verste hoek, maar met een ultieme kattensprong duwde Donnarumma de bal nog in hoekschop. De Italiaanse doelman wist perfect waar het schot zou belanden. Zijn redding getuigde dan ook van veel inzicht. 

EPA1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Georges De Bruyn

    Inderdaad, een goede keeper moet punten pakken en laat dat nu juist datgene zijn dat onze Courtoi niet meer doet. Ze gaan te gemakkelijk binnen bij hem. Ik weet niet wat er scheelt, maar wat hij indertijd bij Genk en Atletico presteerde daar staat hij momenteel ver af.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00