VIDEO: Radja Nainggolan vorige week nog in de tribune, nu met stevige pegel matchwinnaar in de Romeinse derby

AFP
Radja Nainggolan heeft bij AS Roma de zorgen weer van zich af gespeeld. De middenvelder zat vorige week nog geblesseerd in de tribune bij de Rode Duivels, maar kon nu al weer schitteren met een beslissend doelpunt in de stadsderby tegen Lazio Roma.

Aan de vooravond van de Derby della Capitale stond Roma één puntje in het krijt bij stadsgenoot Lazio. De ploeg van Radja Nainggolan kampeerde zo op een vijfde plaats in de Serie A. Werk aan de winkel dus voor 'Ninja' en zijn ploegmakkers. 

Opvallend genoeg was Lazio lange tijd de meest gevaarlijke ploeg. Goalgetter Immobile deed de netten voor de 15de keer dit seizoen trillen. Helaas buitenspel, oordeelde de scheidsrechter met dienst. 

In de tweede helft nam AS Roma dan toch het heft in handen. Perotti mocht zich achter een penalty zetten en de Argentijn aarzelde niet: 1-0. Enkele minuten later pakte Nainggolan uit met zijn handelsmerk. Even drijven, opkijken en een hoek uitkiezen. 'Ninja' kon met een lage pegel de score verdubbelen en zo had Roma zijn schaapjes stilaan op het droge. Immobile kon op penalty dan toch nog milderen, maar veel verder dan 2-1 zou Lazio niet meer komen.

AFP

Meunier afwezig bij PSG 

Unai Emery nam Thomas Meunier om een nog onbekende reden niet op in zijn selectie voor de wedstrijd van zaterdag tegen Nantes. PSG won wel met 4-1 na goals van Cavani (2x), Di Maria en Pastore.
15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Vanobberghen Eddy

  Dat spel van kat en muis tussen Martinez en Nainggolan wordt stilaan komisch. Ik hoop dat het echter niet eindigt in een drama.

 • Paul De Schepper

  Of hij nu geblesseerd was of niet maakt mij niks uit. Er zal wel iets geweest zijn en dan neem je geen risico om het nog erger te maken als je wel twee nutteloze vriendschappelijke matchen zou spelen. Matchen zonder waarde, maar met een halve ploeg, met niet de volle motivatie. Wie Naingolan ook uit te ploeg zou laten kan beter ook niet meer naar de Rode duivels kijken, jullie kennen toch niks van voetbal.

 • Tim Seldeslachts

  Wel straf dat er nog altijd over Martinez zagen. Radja speelde niet want hij had een blessure opgelopen op training. Als coach ga je dan bij een oefenmatch geen risico nemen. In welke mate Radja echt een blessure had, dat weet alleen hij. Maar het is idd straf dat je 4 dagen later 90 minuten speelt.

 • françois troch

  die man nooit meer oproepen voor de rode duivels, en al diegenen die hem steunden worden nu inderdaad uitgelachen, sommigne hier hebben het blijkbaar nog niet gesnapt

 • Jozef Van Riel

  Mensen die Martinez bekritiseren zouden best eens naar de sportieve ingesteldheid van Naingollan kijken. Gekwetst voor de nationale ploeg, nu uitblinker bij Roma. Een paar maanden geleden, ook gekwetst voor de RD, in Rome oefenwedstrijd spelen, weliswaar bij de beloften, maar toch!

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00