VIDEO. Nog lang niet versleten: Buffon (41) haalt met ultieme reflex in slotminuut omhaal uit zijn doelvlak

AFP
Acht matchen gespeeld, zeven gewonnen en ééntje gelijk. So far, so good voor Juventus. De ‘Oude Dame’ staat soeverein aan kop in de Serie A. AL was er gisteren wel een heerlijke redding van Gianluigi Buffon nodig om de drie punten in Turijn te houden.

Na goals van Ronaldo en Pjanic leek Juventus het met een simpele 2-1 te zullen halen tegen Bologna. Toch ging de ploeg uit de universiteitsstad in Noord-Italië met een laatste vrije trap nog voor een ultieme gelijkmaker. Bijna viel de bal nog goed. Na een kopbal op de lat en een bijhorende carambole kwam Bologna-aanvaller Santander opnieuw bij de bal. 

De Paraguayaan ging vol voor de omhaal en zag het leer tot zijn eigen verbazing net onder de lat uitkomen. Tot dan plots een hand tevoorschijn kwam om de gemaakte goal alsnog uit het doelvlak te duwen. Fenomenale redding getekend Gianluigi Buffon. De 41-jarige doelman is na een jaar PSG terug bij Juventus. De Italiaan speelt onder Maurizio Sarri één op de drie wedstrijden, maar bewees gisteren nog maar eens nog lang niet versleten te zijn. 

AFP
Photo News
Photo News
Photo News



2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anthony Peeters

    De echt goeie keepers kunnen mee tot hun 50ste tot dat de rug en gewrichten niet meer meekunnen! Cech had nu ook nog mee kunnen doen

  • marion vermoet

    Deze man pakt punten voor zijn club,dat kan van andere doelmannen niet gezegd worden!