VIDEO. Mirallas ziet Cagliari-speler scoren vanop de middellijn, maar ref keurt doelpunt van het jaar in Italië gewoon af

AP

Dan scoor je eens een wereldgoal. Luca Cigarini van Cagliari had gisteravond in de Serie A de goal van het jaar aan de voet. De 32-jarige middenvelder kegelde de bal vanop de middellijn losjes voorbij Fiorentina-doelman Terracciano in doel. De thuisploeg begon al te vieren, maar dat was buiten de ref gerekend. Scheidsrechter Daniele Doveri keurde het doelpunt immers af omdat hij gefloten had voor een indirecte vrije trap en aangezien Cigarini direct zijn poging waagde, was dat tegen de regels van het spel. 

Weg wereldgoal, maar Cagliari stak gelukkig wel de overwinning op zak. De Sardijnen wonnen met 2-1 van Fiorentina. Joao Pedro en Luca Ceppitelli hielden de punten thuis. Bij Fiorentina speelde Kevin Mirallas een klein uur mee.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eddie deleener

    Niks over de derby van Milaan?? Het was toch de moeite.....grande Inter