VIDEO. Mertens pakt uit met fraaie pré-assist en ziet hoe zijn vervanger Napoli verlost in het slot

REUTERS
Atalanta
ATA
Atalanta ATA
1
2
Napoli NAP
NAP
Napoli
Een zege op de valreep. Dries Mertens en Napoli leken lange tijd op weg naar puntenverlies op het veld van Atalanta. Invaller Arkadiusz Milik, die Mertens was komen aflossen, verloste de Napolitanen vijf minuten voor affluiten (1-2). 

Scoren lukte vanavond niet voor Mertens, maar met een fraaie pré-assist (zie video hieronder) was de Belg toch weer belangrijk voor zijn team. Atalanta -met Timothy Castagne 90 minuten aan de bank gekluisterd- toonde zich nochtans lang een taaie klant. Uitgerekend Duvan Zapata, ex-Napoli, bracht Atalanta weer langszij begin tweede helft. Het slotakkoord kwam dus op naam van Milik. De Poolse sluipschutter liet de meegereisde Napoli-fans met een volley kirren van de pret. 

De troepen van Ancelotti hebben als nummer twee opnieuw drie punten bonus op eerste achtervolger Inter. Het ongenaakbare Juventus telt als leider acht punten meer dan Mertens en co. 

AFP1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eric Audenaert

    Die verdient een gouden bal trofee . Beste speler ter wereld .