VIDEO. Lukaku scoort meteen vier keer voor Inter in oefenduel met vierdeklasser

Romelu Lukaku heeft vandaag in een vriendschappelijk duel zijn debuut voor Inter Milaan gemaakt. De Rode Duivel liet zich meteen gelden en scoorde liefst vier keer in de 8-0 zege tegen vierdeklasser Virtus Bergamo. De andere goals kwamen van Mathias Vecino (2x) en Sebastiano Esposito (2x). 

De Milanezen speelden voornamelijk met invallers. Het A-team versloeg gisteravond in een ander oefenduel Valencia (1-1, 6-7 na pen.).

Lukaku maakte afgelopen donderdag de overstap van Manchester United naar Inter Milaan. 

De Serie A start over twee weken. Inter opent met een thuiswedstrijd tegen promovendus Lecce. 

Romelu Lukaku krijgt het nummer 9 bij Inter.
Inter Romelu Lukaku krijgt het nummer 9 bij Inter.58 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Van De Velde

  Nooit een probleem geweest om te scoren tegen kleinere ploegen

 • marion vermoet

  Is een goede spits maar geen topspits,is een overschatte voetballer zoals de meeste van de Belgische ploeg!

 • iwan Rombouts

  Ik heb nog nooit kunnen genieten van een VOETBAL match met Lukaku in de spits, ondanks zijn doelpunten. Tussen het aanvallend geweld van de RD speelt hij ook meestal hopeloze wedstrijden. In de weg of niet lopen, enorme kansen missen, sloffen, wijzen, waaien en dan plotseling 1 of 2 intikkers en het is een fenomeen!? Je ziet het verschil bij Man U ook al meteen nu hij niet meer in de weg loopt. Ocharme Inter!

 • Ruts Noël

  Tegen Janneke en Mieke is de Loe de grote man, maar als het er écht om draait geeft hij maar zelden thuis. Enorm overschatte speler, die van zijn eigen denkt dat hij DE man is ... niet dus.

 • Freddy Madou

  Dirk, Vossen is al 4 jaar op pensioen, mag nog juist de penalty's trappen bij Brugge want als hij moet lopen blaast hij al van einde ver.