VIDEO: Dolle taferelen in Italië: doelman bezorgt Benevento een eerste punt, woedende Gattuso springt uit zijn vel

Photo News
Benevento heeft voor een serieuze stunt gezorgd in de Serie A. De promovendus kon nog geen enkel punt sprokkelen, maar is daar vanmiddag tegen het AC Milan van nieuwbakken trainer Gennaro Gattuso voor het eerst in geslaagd. Grote held bij de thuisploeg was doelman Brignoli. Hij zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2.

Bonaventura opende in de eerste wedstrijd van Gennaro Gattuso voor Milan de score, maar Puscas stelde vroeg in de tweede periode gelijk. Via Kalinic klom Milan toch weer op voorsprong, al gaf vooral de tweede gele kaart van Romagnoli een kwartier voor tijd Benevento opnieuw hoop. Uiteindelijk tekende de opgerukte keeper Brignoli in de slotminuut met een rake kopbal voor de 2-2.

Voor rode lantaarn Benevento is het na vijftien wedstrijden het eerste punt. Hellas Verona, de voorlaatste in de stand, telt negen punten. AC Milan staat met 21 punten op de zevende stek.

Photo News
Photo News
AFP1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christiaan Goethals

    Benevento de laatste?, op het veld was het niet te zien. Die gasten ook gewonnen hebben.