VIDEO. Dennis Praet slachtoffer van smerige aanslag, VAR doet wenkbrauwen fronsen met sanctie

Na drie competitienederlagen op rij weet Sampdoria weer hoe het voelt om te winnen. De ploeg van Dennis Praet, die de thuismatch volmaakte, haalde het zondag op de 25ste speeldag in de Italiaanse Serie A met 1-0 van Cagliari.  Een penaltytreffer van de ervaren aanvaller Fabio Quagliarella halverwege de tweede helft maakte het verschil. Daardoor klimt Sampdoria voorlopig naar de negende plaats, Cagliari blijft veertiende.

Dat Praet de wedstrijd uitspeelde, mag gerust een wonder heten. In de eerste helft ging  Alessandro Deiola van Cagliari immers vol door op de enkel van de ex-speler van Anderlecht en donkerrood leek op zijn plaats. Maar op één of andere manier ontsnapte Deiola, zelfs na tussenkomst van de videoref. Die besliste om slechts geen te geven... 

Dennis Praet was slachtoffer van een smerige ingreep.
Eleven Sports Dennis Praet was slachtoffer van een smerige ingreep.13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joeri Haelen

  Als dit geen rood is...is rood dat zeer donker moet zijn...!

 • Jacky GENESSE

  donkerrood !

 • eddy willems

  Al even erg als in belgie

 • Brent Van Impe

  Als de VAR tussenkomt, is het teken dat zij het wel rood vinden. Het is de scheidsrechter die beslist om maar geel te geven... De VAR heeft hier dus zijn werk goed gedaan en de scheidsrechter gevraagd de beelden te bekijken.

 • dehaes jean

  rood voor de scheids en de speler