Scepsis over nieuw shirt waarin Lukaku en co volgend seizoen zullen spelen: “Lelijkste truitje ooit”

Romelu Lukaku weet in welk truitje hij volgend seizoen zal spelen in Giuseppe Meazza. Inter stelde vandaag z'n nieuwe thuisshirt voor en daar is toch wel wat over te doen op de sociaalnetwerksites. De kleuren zijn zoals traditioneel zwart en blauw, maar het tenue wordt voorzien van zigzagstrepen. En daar zijn niet alle Inter-fans duidelijk even enthousiast over. “Het prachtige, klassieke truitje van Inter is intussen helemaal om zeep geholpen”, klinkt het onder meer fors. Iemand anders heeft het over “het lelijkste truitje ooit van Inter”.

De ontwerper van het Nike-shirt krijgt op de website van Inter de kans om zijn creatie te verdedigen. “We blijven de uitdaging aangaan om de traditionele strepen van Inter aan te pakken”, zegt Scott Munson van Nike. “De zigzagstrepen zijn een voorbeeld van een postmodernistische design en ze doen ook denken aan de Biscione, een slang die geldt als een historisch symbool van de stad Milaan. Het resultaat is een heel onverwacht homeshirt.” Dat laatste beamen dus ook heel wat fans. Bij het nieuwe truitje horen een zwart broekje en blauwe sokken.

Het nieuwe thuisshirt van Inter.
Inter Het nieuwe thuisshirt van Inter.

Het truitje waarin Lukaku en co dit seizoen spelen is een klassieker ontwerp:

Romelu Lukaku.
REUTERS Romelu Lukaku.

Lees ook:

En dat voor 200.000 euro per jaar: derde keeper Inter pakt vanop de bank tweede keer rood in 2020
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dave Janssens

    Ze worden dan ook gesponsord door jawel een bandenmerk. Het is een keer wat anders he. Ik vind het origineel mooier maar dit moet kunnen voor een seizoen.

  • Dirk De Buyst

    Ik zie daar meer een bandenprofiel in...