Ronaldo zwaar aangepakt door partner van doelman die bewusteloos en met gebroken neus achterbleef: "Deze kampioen kan ik niet bewonderen"

Ronaldo's eerste match in het shirt van Juventus gaat niet de geschiedenis in als eentje waarop hij met goed gevoel zal terugkijken. Goed spelen, laat staan scoren, deed CR7 niet - wel zorgde de Portugese superster ongewild voor flinke averij bij thuisdoelman Stefano Sorrentino. Tot woede van diens partner.

Het grote debuut van Cristiano Ronaldo voor de 'bianconeri' zaterdagavond bij Chievo, werd alles behalve een onverdeeld succes voor de man van 117 miljoen euro. Op de valreep trok Juventus de zege nog over de streep (2-3) in het Stadio Bentegodi, maar Cristiano stond ondanks verwoede pogingen niet aan het kanon. Alleen in het gezicht van Stefano Sorrentino (39), die erg sterk stond te keepen, trof hij raak. Het zag er even erg uit en de doelman moest meteen afgevoerd worden richting ziekenhuis in Verona, waar gelukkig alleen een gebroken neus, whiplash en gekneusde schouder werden vastgesteld. 

Sorrentino, die zondagmiddag alweer thuis was, deelde gisteren via Twitter een foto van de schade en kon nog best lachen met het voorval. "We zijn een fantastische ploeg en gisteren flirtten we met grootsheid, terwijl CR7 alleen flirtte met een 'bullseye' (vrij vertaald, een trap recht in de roos)." De doelman, die na de botsing roerloos op de grond bleef liggen en vervangen werd door Andrea Seculin, stelde ook dat hij al een bericht van Cristiano had gekregen om hem snel en veel beterschap te wensen. "Bedankt, legende", aldus Sorrentino daarop. 

Alles vergeven en vergeten leek het, maar dat was buiten de tirade van Sorrentino's partner gerekend. Ongetwijfeld ingegeven door de angst meteen na het incident, stelde Sara Ruggeri: "Uren heb ik me stil gehouden om te focussen op wat het allerbelangrijkst is, met andere woorden mijn familie", schreef ze in een privé-bericht op Instagram. "Maar als kampioenen ook kampioenen willen genoemd worden, moeten ze eerst en vooral MENSELIJK zijn. Sorry, maar zo'n kampioen kan ik niet bewonderen. Wel heb ik veel respect voor echte mannen, zoals mijn wederhelft die daar bewusteloos lag en Tomovic (Servische verdediger van Chievo, nvdr) die ook meteen alles deed om te helpen!" Bedankt zij die een hart, menselijkheid, nederigheid en principes hebben! Zij die beledigen, bekritiseren, vieren of -nog erger- observeren en dan vertrekken: schaam jullie!"

instagram sara.ruggeri

Ruggeri neemt daarmee enkele spelers van Juventus in het vizier. Na de botsing werd de 'Oude Dame' aanvankelijk een goal toegekend via Mandzukic en doellijntechnologie, maar enkele minuten later ging dat feestje niet door. De videoref had hands van Ronaldo opgemerkt. Dybala en Chiellini juichten aanvankelijk om de goal, zonder zich om het lot van Sorrentino te bekommeren. Een gebaar waarvoor Dybala zich trouwens al geëxcuseerd heeft op zijn Instagram. Ronaldo van zijn kant wandelde even naar Sorrentino om te kijken wat er gaande was, om dan plaats te maken voor de Chievo-dokter.
48 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • didier de coster

  wat men ook zegt over ronaldo ; hij is FENOMENAAL mensen , bekijk zijn cijfers , mooie doelpunten , retroos om van te dromen, voetbalintelligentie, alle superlatieven en hij doet ook nog veel financiele goede doelen , dus al er één iemand is die wa pretentie mag hebben , awel die mag dat van mij

 • Christophe Vandepoel

  Dit gaat niet om de zorgelijkheid om haar man, eerder voor haar eigen om bevestiging te krijgen van de wereld dat ze het mooie lieve zorgelijke vrouwtje is. “Uren heb ik me stil gehouden om te focussen op wat het allerbelangrijkst is, met andere woorden mijn familie” schreef ze in een privé-bericht op Instagram. Hoezo privé bericht als het al direct in de krant staat?

 • Jef Heffens

  Dat lijkt geen ongelukkig duel, dat zag hij duidelijk aankomen, dat is gewoon opzet. Voor mij is alle respect voor Ronaldo als voetballer verdampt.

 • Dave Janssens

  Gewoon een ongelukkig duel. Ronaldo doet weinig verkeerd of opzettelijk. Hij oogt vaak norm arrogant maar onsportief is hij zelden. Die ene foto van Stefano Sorrentino (zonder vrouw) is anders wel geweldig. De pineut haha.

 • Maria Briers

  Ik heb Ronaldo niet graag omdat hij een dikke nek is.Hier kan hij weinig aan doen. Hij is teveel overroepen ook tijdens het WK was alles wat hij deed precies een wonder toch bij de commentaren van "Filip Joos". Dit is voetbal dit kan gebeuren en is heel erg voor die keeper. Hopelijk zal hij hier snel van herstellen.