Radja Nainggolan maakt opnieuw knappe goal bij Cagliari (en geeft assist)

EPA

Radja Nainggolan is in vorm. Onze 31-jarige landgenoot werd eerder door de Serie A uitgeroepen tot Speler van de Maand in november, vandaag was hij tegen Sampdoria (4-3-winst na doelpunt in slotminuut) goed voor een goal én een assist. Bekijk hieronder de fraaie treffer van Nainggolan. 

Cagliari kwam 0-2 achter tegen Sampdoria, maar toen pakte Radja Nainggolan uit met een heerlijk afstandsschot. Niet veel later stond de 1-3 op het bord. De partij leek gespeeld. Verkeerd gedacht. De thuisploeg scoorde drie keer in de slotfase, Alberto Cerri kopte in de 96ste minuut het winnende doelpunt tegen de netten.

EPA10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter verstraeten

  De noodzakelijke ontbrekende schakel van het Wk!!!

 • Gino Denil

  Er zijn zo van die spelers die zich niet in een keurslijf laten wringen. Vaak deze die heel hard hebben moeten knokken om het te maken en er enkel gekomen zijn door hun sterke persoonlijkheid. Maradona was er ook zo één. Er zijn weinig trainers die genoeg persoonlijkheid en inzicht hebben om daar mee om te kunnen gaan.

 • Roger Broos

  Martinez, tijd om het bij te leggen. En met zo'n types als Naingolan kunnen werken is een kwaliteit voor een goeie trainer. A la Bölöni aanpakken.

 • Meert Dominique

  Radja wil niet meer voor de RD's spelen, heeft hij vorige week nog verklaard. Om het met Bolöni te zeggen, als je als profvoetballer niet tegen een non selectie kunt, moet je van job veranderen.

 • Flor Peeters

  Dat is geen nieuws, hij doet waar hij voor betaald wordt dat doen werkende mensen ook.