Op één goal van clubrecord: Dries Mertens matchwinnaar voor Napoli tegen Cagliari

AP
Cagliari
CAG
Cagliari CAG
0
1
Napoli NAP
NAP
Napoli

Weer een stap dichter bij het clubrecord. Dries Mertens heeft zich gekroond tot matchwinnaar voor Napoli tegen Cagliari. Iets voorbij het uur zette de Rode Duivel zelf een aanval op. Enkele tellen later kreeg hij de bal weer toegespeeld in de zestien van Cagliari, Mertens kapte zich vrij en krulde daarna héérlijk in doel. Paal binnen. Knap doelpunt. 0-1 was ook meteen de eindstand. Voor Mertens was het zijn elfde treffer van het seizoen. Én, belangrijker: de teller van Mertens bij Napoli staat nu op 120 stuks. Nog één goal en hij evenaart het clubrecord van Marek Hamsik. Napoli’s beste schutter ooit worden, is hét grote doel van Mertens. 

Dankzij Mertens klimt Napoli in de stand naar een - nog steeds teleurstellende - achtste plaats. 

EPA
EPA3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • hugo wouters

    Dat Mertens scoort is toch geen belangrijk nieuws voor Kristof Terreur, enkel dat Lukaku een goede pass gegeven heeft verleden week-end is top nieuws voor deze vooringenomen sport journalist .

  • Marc LInden

    Italiaanse clubs hebben de mooiste voetbaluitrustingen ter wereld. De beste ploeg is en blijft Juventus.

  • Jean Petermans

    Dus nog 2 goals