Niet het avondje van Lukaku, Barella schenkt Inter met fantastische krul dan maar zege

AFP
Internazionale
INT
Internazionale INT
2
1
Hellas Verona VER
VER
Hellas Verona
Een fantastisch krul. Niet usual suspect Romelu Lukaku was de redder in nood bij Inter, wel Nicolò Barella. Eentje voor zijn best of. De tiende van Lukaku in de Serie A zal tot na de interlandbreak moeten wachten. Hij was aanwezig, gevaarlijk, maar de coördinatie liet het afweten. Een om te vergeten.

Het kan niet elke keer prijs zijn. Je staat niet elke week in de cijfers naast Ronaldo, de Braziliaan. Toch juichte Lukaku alsof hijzelf gescoord had bij de late winner van Barella, na een frustrerende avond tegen Hellas Verona. De Rode Duivel jutte het publiek op San Siro nog een keer op. Zwaaiende armen. ‘t Is de voorbije maand al bijna altijd met de hakken over de sloot geweest voor Inter. Zwoegen.

Vecino en Barella bezorgen Inter de zege na een vroege achterstand. Lukaku kwam er dicht bij zijn treffer, maar nooit helemaal. Drie keer werd hij na een goeie draaiactie en dito voetenwerk afgeblokt. Een keer vond hij de doelman op zijn weg. Bij andere mogelijkheden ontbrak de coördinatie. Een bal rolde in de kleine rechthoek stomweg tussen de benen. Zijn reactie sprak boekdelen. Ergernis. Toen hij de tijd kreeg om een slechte terugspeelbal dood te leggen, besloot hij oog in oog met de Verona-keeper simpel meteen in diens handen te koppen. Daar had hij veel meer mee moeten doen. Op San Siro bromden er enkelen. Lukaku staarde in het ijle. Dit was niet zijn avond, nog veel minder die van Lautaro Martínez, zijn spitsbroer. Erg matig. Toch drukte dat de vreugde niet. Het team komt voor het ego. Inter blijft haasje over spelen met Juventus. Het wordt een tweestrijd voor de titel. 

De 0-1

De 1-1

De 2-1

Photo News
Photo News
REUTERS6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Popelier

  Romelu speelde een sterke en goede wedstrijd, had wel pech dat de keeper met een paar goede reddingen Romelu belette de score te openen. De kopkans was ook niet zo makkelijk om te scoren, de bal was iets te hoog. Tenandere iedere speler mist kansen,. De verdediging had het knap lastig met een goed spelende Romelu aan de bal, tegen een stugge verdediging.

 • CAMIEL DUSOIR

  Lukaku laat de 2-1 liggen. Hij wil over de keeper koppen, maar knikt zomaar in de handen van Silvestri. Het Inter-publiek kan haar ogen amper geloven. je kan als speler een kans missen ,maar hier spreekt men gewoon kansen de nek omdraaien , typisch

 • Dalila Bouchalaa

  Ocharmkes toch... De vliegende start en excellente stats bij Inter rispen blijkbaar een beetje op bij sommigen. Ventileer je frustraties maar eens goed, Lucas, nu hij eens een keertje níet scoorde. Dat lucht vast op, en die kans krijg je niet vaak. Oh... En probeer volgende keer de match ook eens te bekijken vooraleer je er commentaar op geeft.

 • Dalila Bouchalaa

  Grappig hoe hij vandaag heel sterk uit de hoek kwam op het punt waar hij het meeste kritiek op krijgt (balaannames en technische vaardigheid), maar ondanks enkele knappe doelpogingen toch niet tot scoren kwam. Desalniettemin speelde hij echt wel een sterke match en woog hij zwaar op de verdediging. Dat tikje geluk ontbrak. Hazard heeft het belang daarvan ook al ervaren.

 • iwan Rombouts

  Vorige week een inlegger, een penalty en een vergelijking met Ronaldo. Overschatting, al jaren het geval met deze simpele spits.