Met dank aan Higuaín: Argentijn schiet Juventus naar felbevochten zege tegen Atalanta

REUTERS
Atalanta
ATA
Atalanta ATA
1
3
Juventus JUV
JUV
Juventus
Het zag er lange tijd niet goed uit voor Juventus, dat zonder Ronaldo afzakte naar Atalanta. Gosens zette de thuisploeg vroeg in de tweede helft op voorsprong, maar dankzij uitblinker Higuaín ging de ‘Oude Dame’ erop en erover. 

Geen Timothy Castagne aan de aftrap bij Atalanta. De Rode Duivel begon op de bank en zou twintig minuten voor tijd invallen. Hij zag zijn ploeg goed aan de wedstrijd beginnen, want de grootste kans was zelfs voor ‘La Dea’. Barrow miste de 1-0 vanop de stip, Juve haalde opgelucht adem.

Na de rust lukte het Atalanta wél om te scoren. De Duitser Gosens kopte aan de tweede paal feilloos binnen. Maar panikeren deed de Italiaanse kampioen niet. En terecht. Onder leiding van Gonzalo Higuaín, die twee keer scoorde, ging Juve erop en erover. Van 1-0 naar 1-2 in zes minuten tijd. In de slotfase legde Dybala de 1-3-eindstand vast. Juventus blijft zo leider en zet Inter, dat straks nog tegen Torino speelt, onder druk. 

Bekijk hieronder de goals: 

REUTERS
REUTERS
EPAReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.