Lukaku scoort niet en dat zal ploegmaat geweten hebben

REUTERS
Parma
PAR
Parma PAR
1
2
Internazionale INT
INT
Internazionale
“Victor!!! Fucking hell!!!” Ook dat is voetbal achter gesloten deuren. Het gevloek tot in de huiskamer. Zoals wanneer Lukaku zijn maatje Victor Moses de huid vol scheldt wanneer diens laatste pass te wensen over laat. Inter kroop in Parma door het oog van de naald om in de slotfase er nog op en over te gaan. Van 1-0 naar 1-2.

De bewuste fase deed zich voor diep in blessuretijd toen het al 1-2 stond, wat vooral duidt op de doelpuntenhonger van Lukaku. Tuk op zijn twintigste goal die uitbleef. En om Parma, na rood voor de mekkerende Kucka met zijn tienen, helemaal uit te tellen. Sassuolo van dinsdag indachtig, niet onbegrijpelijk. Toen gaf Inter een 3-2-voorsprong nog uit handen. De scudetto definitief weg.

Even daarvoor had Moses nochtans wel de goeie voorzet gegeven. Ingekopt door Bastoni. De centrale verdediger bootste zo zijn Nederlandse collega Stefan De Vrij na. Enkele minuten ervoor had ook hij raak gekopt. Zo werd het toch nog een mooie avond voor de ‘nerazzurri’, die lang achter de feiten aanliepen na een erg knap doelpunt van Gervinho. De Ivoriaanse spits maakte D’Ambrosio belachelijk na een al even knappe assist van Kucka.

Het verschil met leider Juventus bedraagt voor Inter dankzij de zege opnieuw 8 punten. Nummer twee Lazio heeft er 4 meer na winst tegen Fiorentina.

Lukaku speelde de hele match in Parma, maar de scheldtirade richting Moses was zonder meer zijn opvallendste actie. Victor!!!

REUTERS
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tony Dekeukelaere

    De Groote Luikaku heeft niet gescoord , wat een ramp ! Zal zich zo geliefd maken bij en ploegmaats ! Wat een nek !!