Exclusief voor abonnees

Lukaku nu ook trefzeker in Serie A: kent u de 13 die sinds 2012 meer scoorden dan ‘Big Rom’ in een topcompetitie?

Romelu Lukaku
Photo News Romelu Lukaku
Zijn eerste doppietta in de Serie A, zeker niet zijn laatste. Double trouble aan de zijde van spitsbroer Lautaro Martínez - Laukaku. Kunt u uit het blote hoofd de 13 spelers opnoemen die sinds 2012 in de vijf topcompetities meer goals maakten dan Romelu Lukaku?

Lionel Messi eenzaam en alleen met 252 doelpunten in de Primera División. Cristiano Ronaldo daar ergens om heen draaiend met 224 treffers. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wim de smet

  hij heeft er zes gemaakt en tis alweer nen topspits waar dient ne spits voor. kijk naar de andere spitsen daar komt hij niet in de buurt maar ja Lukaku mag doen wat hij wilt tis altijd goed. Overroepen spits die technisch niks is.

 • Brent Van Tongerloo

  Zijn prijzenkast zal later nog veel geld opbrengen op e-bay : "Nooit gebruikt ! Als nieuw !!!"

 • eddie deleener

  Speelt in een topclub en scoort regelmatig, wat wil men nog meer. Hoop dat ze kampioen spelen,

 • hugo wouters

  Hij scoorde maar een normaal doelpunt, en het is toch logisch dat hij die midvoor is zijn taak vervuld. Verder mocht hij van zijn teamgenoten een strafschop nemen. Een strafschop mag je zeker als spits nooit missen, en aldus heeft hij voor mij maar een keer gescoord als gevolg van een spelfase.

 • Ronny Popelier

  Tegen zakken ploeg!!! Bens eens benieuwd hoeveel Belgische eerste klassers er punten zouden halen. Hun verhaaltjes van, tegen zwakken scoren enz begint afgezaagd te worden, omdat Romelu alsmaar blijft scoren als top spits, nu al vijf in de Serie A. Stop het afbreken over iets dat men zelf niet kan, behalve aan den toog.