Lazio-verdediger die beet in arm van tegenstander kent zijn straf: vier speeldagen schorsing en fikse boete

De Spanjaard Patric gaat Luis Suárez achterna. Die beet ooit Giorgio Chiellini en Branislav Ivanovic. De verdediger van Lazio zette de tanden in de arm van Donati. Domme rode kaart. Het kwam ‘m op vier speeldagen schorsing te staan. 

Frustraties borrelden op bij Lazio gisteren na verlies bij degradatiekandidaat Lecce. In het slot beet Patric vol in de arm van Lecce-speler Donati. De ref aarzelde niet op aangeven van zijn assistent. Meteen rood. Hoe dom kan een speler zijn. Patric krijgt één dag na de feiten een schorsing van vier speeldagen toebedeeld. De Spanjaard moet ook een boete van 10.000 euro betalen.

Met de nederlaag van Lazio ligt de weg naar de titel helemaal open voor Juventus. De Romeinen gooien definitief de handdoek met hun derde nederlaag sinds de herstart in de Serie A. De coronabreak heeft de veer gebroken bij de verrassende nummer twee. Inter kan donderdag weer in het spoor kruipen. 

Jordan Lukaku viel aan de rust in bij Lazio. De vijfde keer dat hij op mocht draven. De jongste Lukaku sukkelde de voorbije twee jaar met een slepende knieblessure. De ex-Anderlechtspeler ligt nog twee jaar onder contract.

Patric bijt in de arm van
Twitter Patric bijt in de arm van2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Albert Grisar

    Heel Lazio neemt volgens Mi Janssens het bijtgedrag over omdat 1 persoon dit doet. Logisch redeneren = nul.

  • Mi Janssens

    Dat bijten van Suárez had reeds veel zwaarder moeten bestraft worden en nu neemt Lazio dit over. Kinderen in de kleuterschool worden hard gestraft hiervoor. Neem eens sanctie daartegen dit is geen voetbal meer.