Kortsluiting in het hoofd van Edin Dzeko: AS Roma-spits spuwt ref in het gezicht

rv

Edin Dzeko heeft zich gisteravond van zijn meest vileine kant laten zien. De Bosnische prijsschutter van AS Roma was het tijdens het bekerduel bij Fiorentina niet eens met scheidsrechter Gianluca Manganiello, toen die geel trok voor zijn ploegmaat Lorenzo Pellegrini. Luid protesterend ging Dzeko verhaal halen bij de ref. De ervaren aanvaller was echter dermate buiten zinnen dat het daarbij niet bleef. Hij spuwde de scheidsrechter in het gezicht, een onbegrijpelijke ingeving die hem prompt rood kostte. Wat de actie van Dzeko nog stupider maakte: AS Roma stond op dat moment al 4-1 achter, met nog 20 minuten op de klok. De ‘giallorossi’ zouden uiteindelijk met een beschamende 7-1-nederlaag afdruipen. Dzeko wacht wellicht een maandenlange schorsing.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  levenslang schorsen , nee dat niet , toch minstens één jaar en dan moet hij werken voor het goede doel , alle dagen minstens 5 uur dat hij wel nog kan gaan trainen

 • Richard Naegels

  Een paar maanden,spuwen is hetzelfde als slaan,dus minimum 3 jaar,,het mag levenslang zijn voor mijn part zonder pardon,afwachten want na het verslag van de scheidsrechter houd alles op en zijn er anderen aan zet.

 • Steven Jansen

  Dat krijg je als mensen hun emoties totaal niet onder controle hebben, dan roepen, spugen of slaan ze. En dan zou er een héél zware straf moeten volgen, zeker voor iemand met een overbetaalde voorbeeldfunctie, ben benieuwd.

 • Walter Decock

  Verdient waarschijnlijk niet genoeg! Stop met die zelf benoemde overbetaalde vedetten te pamperen en verheerlijken.

 • daniel daue

  Levenslang schorsen zonder pardon