Exclusief voor abonnees

Klaar voor zijn debuut. 60.000 Inter-fans maken zich op voor ‘Big Rom’: de reus is gearriveerd

Romelu Lukaku.
REUTERS Romelu Lukaku.
60.000 tifosi maken zich op voor zijn debuut, vanavond tegen Lecce. Op zijn persconferentie gaf Antonio Conte gisteren weinig weg, maar benadrukte hij dat Romelu Lukaku een belangrijke speler is, met een groot potentieel. “Hij arriveerde met achterstand, maar hij is enthousiast, vol vertrouwen en hij heeft hard gewerkt.”

Not for everyone.’ ‘Niet voor iedereen’. De camera zoomt in op een wolkenkrabber met een immens spandoek. Een reuzenschaduw valt over het kantoorblok. Een gigantische biceps in blauw-zwarte mouw passeert langs de raampjes van de trofeeënkast. Op het ‘Breaking News’ van Inter TV kondigt de donkerharige nieuwslezeres aan dat iedereen in Milaan op zoek is naar de reus. De vloer beeft. Een miniatuurmannetje in Inter-outfit wiebelt van links naar rechts. Een blauwe plastic bal botst pardoes van een kast. In een koffiekop ontstaat plots deining. Aan het raam buigt de gigant door de knieën. Met vragende blik tuurt een reusachtige versie van Romelu Lukaku naar binnen.

Onze krant kleurde dit weekend ook gedeeltelijk roze.
HLN Onze krant kleurde dit weekend ook gedeeltelijk roze.

Waarop hij in het volgende shot vanachter de wolkenkrabber verschijnt, de armen stoer vouwt en boven de skyline uittorent. Een lach verschijnt om de lippen. ‘Big Rom’ is de vriendelijke kolos in de nieuwe commerciële spot van Inter, geïnspireerd op Hollywoodkaskrakers als de Hulk en King Kong.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Van overstraeten

  Als het niet over kompany gaat,dan gaat over deze overroepen voortballer

 • Wilfried Vanden Berg

  Als je zout in zijn broek strooit dan kan hij misschien lopen . Anders doet hij niks anders dan aan de goal van de tegenstander staan rond wandelen , met het vingertje omhoog ( hier sta ik, hier sta ik ). het is een luie profiteur . Verder niks.

 • Karl Huysmans

  Op naar de volgende teleurstelling!!!!!!

 • Alexa Grieken

  De spits die enkel kan scoren als de bal voor zijn voeten gelegd wordt en meer als een standbeeld zit te sloffen over het middenveld.

 • URBAIN CELIS

  geef mij maar het Inter van de jaren 60, met Mazzola, Suarez, Picci, Boninsegna enz en met de beste trainer ter wereld: Helenio Herrera.