Juventus behoudt perfect rapport ook na verplaatsing naar Parma. Ronaldo viert, maar wacht nog steeds op eerste competitietreffer

REUTERS
Parma
PAR
Parma PAR
1
2
Juventus JUV
JUV
Juventus
Negen op negen, voorlopig alleen op kop, maar nog steeds geen eerste competitietreffer voor Cristiano Ronaldo. Dat zijn de voornaamste conclusies na de 1-2-zege van Juventus van vanavond op bezoek bij Parma. De 'Oude Dame' klom al snel op voorsprong via WK-finalist Mario Mandzukic, maar Gervinho (ex-Beveren) maakte nog voor rust gelijk. Puntengewin zat er evenwel niet in voor de promovendus, want na de pauze zorgde Blaise Matuidi nog voor de 1-2. Ronaldo speelde de hele partij, maar de Portugese superster kon dus opnieuw geen hoofdrol opeisen. Na de interlandbreak dan maar tegen Sassuolo.
Photo News
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.