Inter loopt averij op in Lecce, Lukaku ziet goal om twijfelachtige reden afgekeurd

Lecce
LEC
Lecce LEC
1
1
Internazionale INT
INT
Internazionale

Inter heeft bij laagvlieger Lecce kostbare punten laten liggen in de strijd om de Italiaanse landstitel. Lukaku was er in de beginfase enkele keren dichtbij en zag een goal twijfelachtig afgekeurd. Na de zege van Juventus tegen Parma later op de avond, volgt Inter op vier punten van de ‘Oude Dame’. De doelpunten in het Stadio Comunale Via del Mare van Lecce vielen pas in de slotfase. Invaller Alessandro Bastoni zette Inter negentien minuten voor het einde op voorsprong toen hij pas drie minuten in het veld stond. Marco Mancosu maakte zes minuten later echter alweer gelijk: 1-1. 

Lukaku blij met de 0-1 van Bastoni.
AFP Lukaku blij met de 0-1 van Bastoni.

In de 19de minuut deed Lukaku de netten trillen, maar het doelpunt werd afgekeurd voor een vermeende fout op de keeper. Een twijfelgeval (zie video hierboven). Al na drie minuten was Lukaku ook gevaarlijk. Na een combinatie met Lautaro haalde hij zwaar uit richting verste paal, maar nipt naast.

REUTERS
De vermeende fout van Lukaku op Gabriel.
REUTERS De vermeende fout van Lukaku op Gabriel.
REUTERSReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.