Ga naar de mobiele website
^ Top

Inter lijdt opnieuw pijnlijke nederlaag: 0-3 tegen Bologna

reuters

Inter heeft zich vanavond opnieuw geblameerd in de Italiaanse Serie A. Doelman Jean-François Gillet en middenvelder Gaby Mudingayi zijn Inter op eigen terrein gaan vernederen met Bologna: 0-3. Beide Belgen maakten de 90 minuten vol. Gillet moest zich geen enkele keer omdraaien. Marco Di Vaio was de held van de bezoekers met twee doelpunten. Zijn vervanger Robert Acquafresca legde de eindstand vast.

De thuisploeg stond aan de rust al 0-2 in het krijt na twee doelpunten op twee minuten van Di Vaio. De fans waren absoluut niet te spreken over de prestatie van hun team en trakteerden de spelers op een fluitconcert aan de pauze. Ook na de rust maakte Inter amper iets klaar. Boze supporters riepen na het laatste fluitsignaal om de terugkeer van succescoach Jose Mourinho. "Ik had wel een zware wedstrijd verwacht, maar niet zo zwaar", reageerde coach Claudio Ranieri.
 
Inter, waar Ranieri na een povere 1 op 15 nu wel zwaar onder druk komt te staan, is ondertussen al naar de zesde plaats gezakt omdat Napoli vanavond met 0-3 op het veld van Fiorentina won. Bologna is de derde staartploeg in vier duels waarvan Inter verliest. Zondag kan ook AS Roma nog over Inter springen. Rivaal en leider AC Milan telt al 11 punten meer met een wedstrijd minder gespeeld. (adv)

afp
afp
ap
afp


Meld een bug