Immobile evenaart record Higuaín met 36e treffer, maar Lazio verliest wel op veld van Napoli

AP
Napoli
NAP
Napoli NAP
3
1
SS Lazio LAZ
LAZ
SS Lazio
Napoli en Dries Mertens hebben in eigen huis gewonnen van Lazio. De Rode Duivel was belangrijk voor de Napolitanen met twee assists. Aan de overzijde evenaarde topschutter Ciro Immobile het doelpuntenrecord van Higuain met z'n 36e goal van het seizoen.

Lazio kon bij winst en een gunstig resultaat in Bergamo - puntenverlies van Atalanta - nog derde worden in de Serie A. Maar dat bleek geen sinecure op het veld van Napoli. Dries Mertens scoorde niet, maar de Rode Duivel deelde wel twee assists uit. Eerst eentje voor de openingsgoal van Fabián Ruiz, helemaal op het einde nog eentje voor Matteo Politano. 

Bij Lazio evenaarde Ciro Immobile het doelpuntenrecord van Gonzalo Higuaín met z'n 36e doelpunt van het seizoen. De Italiaan sluit het seizoen af als topschutter van de Serie A.

Photo News
EPA
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.