Het kan niet alle dagen prijs zijn: Lukaku en Inter onderuit tegen Napoli in heenmatch halve finale Coppa Italia

AP
Voordeel Napoli in de Coppa Italia. Een heerlijke knal van Fabián Ruiz maakte het verschil op San Siro in de heenwedstrijd. Inter, ook ‘Big Rom’, stelde teleur. Het kan niet alle drie dagen prijs zijn.

Geeuw. De ene match is de andere niet. Het spektakel in Inter-Napoli was ver zoek. Aardige start van de thuisploeg. Daarna niet. Slechte passes. Alle lijnen naar zijn spitsen afgesneden door Napoli. Samen raakten Lautaro (9) en ‘Big Rom’ (7) voor rust 16 ballen. Van de drie passes die Lautaro probeerde versturen, kwam er geen enkele aan. Lukaku deed iets beter. Grote kansen waren er niet.

Bij Napoli stond Dries Mertens voor het eerst sinds december nog eens aan de aftrap. Eindelijk rijp om te starten na pijnperikelen. Als valse 9 streelde hij in zijn eentje meer ballen dan het bejubelde duo van Inter. Een volley vloog over. Padelli, invallersdoelman van Inter, maakte weer geen te zekere indruk. Alleen die ene save, een tegen een voor rust, onthouden we.

AP

Héérlijke krul

Fabián Ruiz besliste een wedstrijd met een heerlijk krul in de verste hoek. Ook invaller Eriksen kreeg Lukaku zelden in stelling. Twee keer werd hij afgeblokt.

Inter maakte na de knappe comeback tegen Milan, zondag, een lome indruk. Zondag spelen de Nerazzurri in de Serie A de topper bij rechtstreeks concurrent Lazio. Napoli van zijn kant sukkelt tegen de kleintjes, maar klopte de voorbije weken wel Juve en Inter.

Photo News
Photo News
EPA10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tony Dekeukelaere

  een ploeg met lukaku gaat nooit iets winnen !! Opnieuw bewezen : tegen een min of meer degelijke ploeg komt hij er niet aan te pas !!

 • Maartje Nieuwboter

  Na maanden tandenknarsend opsparen kunnen ze eindelijk nog eens gal spuwen. Profiteer ervan, jongens. De zegetocht van Romelu in Italië is nog lang niet afgelopen.

 • Wilfried Vanden Berg

  De waarheid komt stilaan meer en meer boven water drijven . Zijn onkunde en grote mond ! De waarheid komt altijd boven , willen of niet . Zelfs de onbekwaamheid niet .

 • iwan Rombouts

  Ik moet geen wedstrijden van Lukaku meer zien om te weten dat het er niet is en er ook nooit zal komen. Wuif, Wuif, zwaai, zwaai.

 • Wilfried Vanden Berg

  Hebben ze het balletje weer niet tot op zijn voetje kunnen brengen ? Dat moeten ze nu toch al weten. Als je de bal niet tot op de wachtende profiteur Lukaku kunt brengen en leggen, kan hij toch niet scoren . Want meer dan dat kan hij niet .