Gezien Roberto? Knal Nainggolan helpt Roma om Milan over de knie te leggen

photo_news

Radja Nainggolan heeft met de voeten geantwoord op zijn niet-selectie voor de Rode Duivels. In de wedstrijd tegen AC Milan hielp 'Ninja' de Romeinse zege veilig te stellen met een stevige knal. De wederoptredende Florenzi kon profiteren en zo de bevrijdende 0-2 in doel schuiven. Meteen ook de eindstand. Eerder tekende Edin Dzeko voor de 0-1. Roma komt met vijftien punten op zes eenheden van leider Napoli, maar heeft nog een wedstrijd te goed. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • emilyeh

  Aan stemmingmakerij geen gebrek. Gelooft u echt dat Roberto Martinez niet weet wie Radja Nainggolan is? Doe eens normaal zeg. Wat voor zin heeft het een bondscoach aan te stellen wanneer men zich van dag één in zijn plaats waant? En dat dan ook nog eens als een bende betweters die de snelste plaatsing ooit ontkennen.

 • Guy J

  Als de trainer wat tegen een speler heeft om welke reden ook, kom je gewoon niet id ploeg. Jammer genoeg geldt dit in alle reeksen

 • Pascal Van de Paar

  Eerst de regeltjes volgen, dan pas deel uitmaken van de groep ... dat is nu eenmaal de enige juiste volgorde!

 • Marc Driesmans

  Dan moet die discipline er voor iedereen zijn Jordy,en dat is duidelijk niet het geval.

 • De Kleine Jordy

  Eerst braaf excuses aanbieden en braafjes de regels volgen en zo niet mag hij nog zoveel scoren als hij wil , discipline moet er nu eenmaal zijn in een ploeg . Naingolan beslist niet wat een trainer wel of niet mag of kan doen , punt .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00