Eén raket en drie assists: en of Nainggolan zich weer kiplekker voelt

Radja Nainggolan met de 5-0.
RV Radja Nainggolan met de 5-0.

Nog een beetje onsterfelijker bij Cagliari. Radja Nainggolan (31) pakte bij zijn eerste liefde en de club die hem herlanceerde uit met een weergaloze prestatie. Thuis tegen Fiorentina zorgde hij voor drie assists en zette hij de kers op de taart met een fantastisch kanonschot. En of hij zich na een lastige periode opnieuw kiplekker voelt. Radja kreeg een applauswissel in minuut 78, het werd uiteindelijk 5-2. 

Op 20 oktober ging een schot van onze landgenoot al eens door de geluidsmuur. Het was het eerste doelpunt sinds zijn terugkeer bij Cagliari, dat met 2-0 won van SPAL. 

Cagliari blijft het intussen uitstekend doen in de Serie A. Momenteel kamperen ze ver boven de verwachtingen op een derde plaats met 24 punten.

De knal 

De drie assists 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Thys

  en ik dacht dat serie A met meer dan 6 ploegen gespeeld wordt/werd maar volgens David is dat anders

 • Peter Thys

  met een speler of 2, 3 met deze voetbalkunsten hadden we met de vingers in de neus WK geweest

 • Johan Billiet

  Heeft altijd veel grinta gehad en loopt zeer veel.(en heeft nog al eens een goed shot in de benen)..kunnen andere RD die meestal als sta-lampen spelen nog wat van leren...liever wauwelaar Martinez buiten en den Radja binnen (al was het maar voor één match geweest)...

 • Jos driesen

  Amai David wat een verklaring. Echt nen hoop onzin, want bij as roma was hij dus wel degelijk de sterkhouder, en vooral publiekslieveling! En als jij erbij had geweest op het wk hadden we zeker de finale gespeeld!!!!

 • David Lievens

  Verklaring is simpel: bij Cagliari moet niks. Zolang ze ergens in het midden vd tabel zitten is het ok. Je hebt ze in elke competitie: mannen met talent zonder juiste mentaliteit. Ze spelen top bij middenmotors en het ontploft van zodra ze bij de top vd competitie aan de slag gaan.