Debuut in mineur voor Nainggolan in Cagliari: meteen onderuit tegen Brescia

Nainggolan in actie tegen Brescia.
AP Nainggolan in actie tegen Brescia.
Cagliari
CAG
Cagliari CAG
0
1
Brescia BRE
BRE
Brescia

Een terugkeer om snel te vergeten. Radja Nainggolan, door Inter uitgeleend aan zijn ex-club Cagliari, verloor op de openingsspeeldag van de Serie A met zijn nieuwe club meteen van het bescheiden Brescia. 0-1, na een goal op penalty van Alfredo Donnarumma. Diezelfde spits zag al na twaalf minuten een goal afgekeurd wegens buitenspel na een VAR-interventie. In de rug van Birsa, de Sloveense spelverdeler (33) van Cagliari, speelde Nainggolan nochtans geen slechte partij. Maar het zal sowieso even slikken zijn voor de gewezen Rode Duivel, na passages bij clubs als AS Roma en Inter waarin hij steevast voorin meedraaide. Een seizoen bikkelen tegen degradatie dreigt voor Cagliari, dat naast Nainggolan en Birsa alleen met Ragnar Klavan in de verdediging, een ex-speler van Liverpool, ervaring op het hoogste niveau heeft.

Alfredo Donnarumma stuurt Rafael de verkeerde hoek uit en zet de penalty om.
EPA Alfredo Donnarumma stuurt Rafael de verkeerde hoek uit en zet de penalty om.
Feest bij de spelers van Brescia.
AP Feest bij de spelers van Brescia.
Radja tijdens de opwarming.
EPA Radja tijdens de opwarming.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.



2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudolf Jacobs

    mooi toch,en nu leren toontje lager zingen

  • percy colman

    Dit is zonde,want voor deze ploeg is hij echt te goed.zal een lang en moeilijk seizoen worden met veel frustratie denk ik