De transfer die zijn hart verscheurt: waarom Nainggolan volgend seizoen het shirt van Inter draagt

Radja Nainggolan geliefd in Rome.
Radja Nainggolan geliefd in Rome.
Associeer Radja Nainggolan (30) niet langer met het rood en geel van Roma. De ex-Rode Duivel ruilt na vier seizoenen noodgedwongen Rome in voor Milaan. Inter legt ruim 24 miljoen neer voor een hereniging met Spalletti. Tegen Radja’s wil en dank.

"Ik ben echt niet blij om Roma te verlaten, maar soms beslissen andere mensen voor jou." Zo verantwoordde Radja Nainggolan zijn transfer in zijn omgeving en aan de ontgoochelde fans op Instagram. Rome verlaten, het was echt nooit zijn bedoeling. In januari was er interesse uit China. Roma wou meewerken, maar zelfs het vooruitzicht op een astronomisch loon zette Nainggolan niet aan het denken. Zoals een trade in de NBA werd zijn overgang boven zijn hoofd beslist. In de Amerikaanse basketbalcompetitie beslissen de teamleiders onderling welke spelers ze uitwisselen, alsof het om Panini-stickers gaat. Het contract verhuist van de ene club naar de andere en de speler moet mee. Koffers pakken en opkrassen met je hele hebben en houden.

Photo News

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Saïda Weemaes

  Zeg de waarheid beter waarom Roma je niet meer wilt en je eigenlijk kwijt wou .je bent een gewoon onnozel gast

 • Sabrina Maeondt

  Beseft nu niemand het hoe en waarom. Dit is nu eenmaal de FIFA en heeft niet veel (meer) met sport te maken. Schandalig. Kan Radja ook niets schelen, gewoon show.

 • Maria Briers

  Heidi, ik veronderstel dat jij geen voetballende kinderen hebt, anders zou je er anders over denken. Kinderen spiegelen zich enorm aan de spelers.

 • jan van dijck

  België gaat het nog wel beseffen dat ze een grote goeie speler kwijt zijn Omdat die een gewoon leven leide en af en toe eens een pintje pakt mocht die niet blijven. Zelfs slaven hebben nog een beter leven , onze voetbalbond moet wat losser worden

 • Maria Briers

  Eigen schuld, dikke bult. Leer je gedragen Radja! Je hebt wel een voorbeeldfunctie.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00