Boezemvrienden even herenigd: Nainggolan verrast Totti tijdens amateurwedstrijd

Het onderlinge respect tussen beide heren is nog altijd groot. Francesco Totti en Radja Nainggolan opnieuw samen. De Belg ging z’n vroegere ploegmaat én kapitein verrassen in Rome. Totti speelde er een wedstrijd acht-tegen-acht met z'n club Longarina tegen Lazio. De wedstrijd ging verloren, maar dat bleef bij Totti niet lang nazinderen. 

‘Il Ninja’ was vanaf minuut één aandachtig toeschouwer en ging z’n ex-ploegmaat kort opzoeken in de rust. Een zichtbaar verraste Totti omarmde hem innig. “Ik ben blij om hier te zijn, het is altijd spannend om Francesco op het veld bezig te zien”, reageerde Nainggolan. Totti en Nainggolan zijn al maatjes van de eerste dagen dat de Belg op het trainingscomplex van AS Roma aankwam, in 2013. De twee gingen samen op reis en ook de band tussen hun vrouwen is sterk. Claudia, de vrouw van Nainggolan, was er ondanks haar ziekte ook bij. Na de wedstrijd gingen de twee nog dineren om herinneringen op te halen én plannen te maken voor de toekomst. 

Het was een innig terugzien voor beiden.
Corriere Dello Sport Het was een innig terugzien voor beiden.
Nainggolan en Totti
Corriere Dello Sport Nainggolan en Totti
EPA
epa
EPA
Instagram
AP
rv
Photo News
photo_news5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Thys

  en voor zo'n prachtmens is er geen plaats bij de RD's maar er lopen daar wel een aantal rond waarvan je je afvraagt wat ze daar (rond)lopen te doen !

 • Ivan Emmerechts

  Twee toppers !!!!

 • Werner Van Crombrugghe

  Respect en eerlijke vriendschap druipt er zo af

 • Germain De Block

  Twee van de eerlijkste mensen in het hypocrite voetbal.kunnen jonge spelers nog heel wat van leren.word niet altijd in dank afgenomen maar heel veel respect voor die twee in plaats van die slippendragers.

 • Jean De Grande

  Prachtige mensen. Sport KAN zo mooi zijn.