Bentancur en Ronaldo bezorgen 'Juve' uitzege bij Udinese

REUTERS
Udinese
UDI
Udinese UDI
0
2
Juventus JUV
JUV
Juventus
Juventus heeft ook op de achtste speeldag van de Serie A geen averij opgelopen. De uitwedstrijd tegen Udinese werd, mede dankzij een goal van de in opspraak geraakte Cristiano Ronaldo, met 0-2 gewonnen.

Rodrigo Bentancur maakte na ruim een half uur de 0-1 met het hoofd en vier minuten later was het al 0-2. Toen was Ronaldo de afmaker: Mario Mandzukic legde bal af en de omstreden aanvaller schoot met links diagonaal raak. Het was zijn vierde goal van het seizoen.

De Portugese bondscoach Fernando Santos besloot Ronaldo niet op te roepen voor de komende interlands in verband met de commotie rondom de sterspeler, die in 2009 in Las Vegas een vrouw verkracht zou hebben. Die zaak werd recent weer heropend. Desondanks besloot Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus, Ronaldo wel op te stellen.

Juventus staat al negen punten los van nummer twee Napoli, dat mrogen nummer vijf Sassuolo ontvangt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.