Assist Lukaku levert geen winst op voor Inter, Juventus kan vandaag profiteren

REUTERS
Internazionale
INT
Internazionale INT
1
1
Atalanta ATA
ATA
Atalanta

Puntenverlies voor Romelu Lukaku bij Inter. Tegen Atalanta kwam het thuis niet verder dan een 1-1-draw. De leider uit de Serie A maakte nochtans een knalstart, nadat Lukaku al na twintig seconden op de paal trapte en even later Lautaro Martínez de openingsgoal aanbood - de twee blijven elkaar blindelings vinden. Verder was Lukaku aanwezig in de eerste helft, maar het bleef aan de koffie bij 1-0. 

Na de rust een totaal ander verhaal. Atalanta - met een sterk ingevallen ex-Genkenaar Ruslan Malinovskyi - trok zonder schroom naar voor. Inter hield lange tijd stand, maar een kwartier voor tijd zorgde Gosens voor de dik verdiende gelijkmaker. En I Nerazzurri kroop zowaar nog door het oog van de naald, toen alweer Malinovskyi een penalty afdwong. Muriel vond echter Handanovic op z’n weg. Timothy Castagne mocht in het absolute slot nog invallen. 1-1. En zo kan Juventus - mits winst tegen AS Roma - de nieuwe leider worden in de Serie A. 

AP
EPA
EPA
AP
AFP2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jos Vangeel

    Geen misser van Atalanta ! Goede redding van Handanovic

  • Freddy Madou

    Ronaldo Lukaku was weer oppermachtig, toch raar dat hij bij de nationale ploeg zo veel kansen mist.