Senegalese international introduceert de liggende kopstoot, scheidsrechter moet politiebescherming krijgen

Apart tafereel tijdens de halve finale van de West African Football Union  (WAFU) Cup of Nations tussen Senegal en Mali. Op slag van rust werd de Senegalees Ibrahima Dramé stevig tegen de grond gewerkt door Issaka Samake. Beide heren bleven aangeslagen op de grond liggen en Dramé revancheerde zich met een liggende kopstoot, waarna de poppen even aan het dansen gingen.

.
. .

De actie ontsnapte wel aan de aandacht van de wedstrijdleiding. Dramé mocht op het veld blijven staan en om het helemaal zuur te maken voor de Malinezen, scoorde uitgerekend de jonge spits na rust de openingstreffer. Wat later legde Elhadji Kane dan de 2-0-eindstand vast, waardoor Senegal en niet Mali zondag de finale van de WAFU Cup of Nations mag spelen tegen Ghana. Na de match gingen de bezoekers nog ostentatief verhaal halen bij de scheidsrechter, die wél rood had getrokken voor Mali en onder politiebegeleiding van het veld werd geleid (zie video onder).

De samenvatting van de partij:

Ibrahima Drame revancheerde zich na de tackle van Issaka Samake.
AP. Ibrahima Drame revancheerde zich na de tackle van Issaka Samake.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Van kerrebroeck

    Jongens toch!, wat een sportmannen !

  • eduard janssens

    Levenslang schorsen !!