Salaris Neymar uitgelekt: Braziliaan verdient liefst 4.000 euro per uur

photo_news
De transfer van Neymar voor 222 miljoen euro was al duizelingwekkend, maar nu is het salaris van de Braziliaanse ster ook uitgelekt. Volgens Der Spiegel, dat zich baseert op Football Leaks, verdient de aanvaller bij Paris Saint-Germain maar liefst 4.000 euro per uur (!), oftewel 37 miljoen euro per jaar.

Bij dit enorme bedrag zijn bonussen voor bijvoorbeeld de winst van de Champions League niet eens meegerekend, omdat deze niet openbaar zijn gemaakt.

Of Neymar goed gebruik maakt van zijn maandsalaris (3.069.520 euro)? Absoluut. In Parijs huurt hij een huis van 5.000 vierkante meter voor zo'n 14.000 euro per maand.

Der Spiegel meent ook te weten dat de 25-jarige Braziliaan vorig seizoen 54 miljoen euro verdiende bij Barcelona, wat 8,5 miljoen euro meer was dan Lionel Messi. De Uruguayaan Luis Suarez, die andere sterspeler van Barcelona, zou dan weer 28 miljoen euro ontvangen hebben.
38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • K V

  gewoon degoutant!

 • Hopla

  Kan die 24 uur loon overschrijven? Is gelijk openstaand kapitaal van mijn lening op mijn appartement afgelost :-).

 • De strafste De knapste

  Jan Jansen ge kunt misschien leren voetballen

 • De strafste De knapste

  Die dat betalen verdienen nog meer daar kraait gene haan over!!!

 • Bjorn Van bekkum

  Asociaal zoveel