Ronaldo wil Spaanse eersteklasser Real Valladolid overnemen

AFP
De voormalige Braziliaanse international Ronaldo staat een stap dichter bij de overname van Real Valladolid. De tweevoudige wereldkampioen zou een akkoord bereikt hebben met de eigenaar van de Spaanse eersteklasser. 

Volgens bronnen die dicht bij de onderhandeling staan, zou Ronaldo 51 procent van de aandelen kopen voor 30 miljoen euro, zo meldde de regionale krant El Norte de Castilla. De krant laat weten dat Ronaldo volgende week zal worden voorgesteld als de nieuwe hoofdaandeelhouder van de Spaanse eersteklasser. David Espinar, de persattaché van de drievoudige Wereldvoetballer van het Jaar, weigerde dit evenwel te bevestigen. "Wij hebben hier nog geen uitspraak over gedaan, en dat zal momenteel ook niet veranderen", liet de Spanjaard aan AFP weten.

Rest de vraag welke plek Ronaldo zal innemen in het organigram van de promovendus. El Norte de Castilla meent te weten dat Ronaldo zich eerder op de achtergrond zal houden. Voor Ronaldo is het Spaanse voetbal alvast geen onbekend terrein: van 1996 tot 1997 speelde hij voor Barcelona en van 2002 tot januari 2007 bij Real Madrid. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Angelo De vie

    Heb die kerel gezien op de wereldbeker, ik viel haast van mijn stoel, die weegt meer dan 120 kg nu