Romelu Lukaku komt ervanaf met boete na fratsen in LA

AFP

Tijdens de zomer in Los Angeles maakte Romelu Lukaku het met enkele vrienden iets te bont in zijn hagelwitte vakantievilla. De Rode Duivel negeerde vijf klachten voor nachtlawaai en moet nu opdraaien voor de kosten waarbij de politie van Beverly Hills telkens moest uitrukken. De boete: 400 euro.

Het voorval gebeurde enkele dagen voor zijn overgang naar Manchester United. Lukaku werd niet overgebracht naar het politiekantoor, maar kreeg wel een vermaning. De 24-jarige spits werd wel officieel aangeklaagd, maar zijn advocaat, Robert Humphreys, slaagde erin om de rechter te overtuigen dat het geen misdrijf was. Zo vermijdt de Rode Duivel een gevangenisstraf van zes maanden.

Het verhaal van de geluidsoverlast raakte bekend 51 minuten ná de miljoenentransfer van Everton naar ‘de Mancunians’. TMZ, een Amerikaans medium gespecialiseerd in showbizznieuws, koos met andere woorden zijn moment om de scoop te droppen. Zelfs de BBC pushte het bericht van de arrestatie tot viermaal toe op zijn sociale kanalen. 

De villa in Los Angeles.
Instagram Pogba De villa in Los Angeles.14 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ronny Popelier

  Wat is nu verkeerd als jonge gast wat lawaai te maken , sommigen zijn daar terug om reden te zoeken Romelu af te breken, precies of hij een zwaar misdrijf pleegde. Totaal over roepen, en de Lukaku haters wat heeft die eenvoudige jongen jullie misdaan????? Niets, laat Romelu dan met rust. Beschamend een 23 jarige altijd zo ten onrechte afbreken zonder reden. De echte supporters denken wel anders over Romelu Lukaku.

 • Kevin Janssen

  Man man wat een idiote reacties hier allemaal haha. Wat heeft dit met een dikke nek te maken? Misschien allemaal eens terug maar school gaan jongens

 • dieter van riet

  Niet te veel spel over maken. Het is nu eenmaal supergemakkelijk om in de VS tegen eender welke lamp te lopen. Zeker in California, in de rijke buurten. Politie overal.. Hij is er zeer goed vanaf gekomen, zonder arrestatie enal.

 • eric debanne

  Gewone mensen hebben beter manier ! Arrogante dikke nek begin al te zweven net als de rest ! Voetballers en opvoeding laat staan manieren zie Evra bij Marseille nog een mooie voorbeeld

 • Joan Lute

  Tja , 400 euro is voor hen peanuts..... Ze verdienen op één maand toch meer dan een doorsnee Belg op heel zijn leven.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00