Real pakt met 22ste zege op rij nu ook wereldbeker voor clubs


Goal Sergio Ramos - Real Madrid 1-0 San Lorenzo... by StreamingTv
Het sterrenensemble van Real Madrid heeft nu ook het WK voor clubs gewonnen. In het Marokkaanse Marrakech won het na een flauwe finale met sprekend gemak van het Argentijnse San Lorenzo. De Koninklijke boekte dankzij goals van Sergio Ramos en Gareth Bale ook z'n 22ste overwinning op een rij. Ter info: het record staat op 24 zeges. Het Braziliaanse Coritiba zette die indrukwekkende reeks neer tussen februari en mei 2011.

Op papier maakten de Argentijnen van San Lorenzo zo goed als geen kans en dat werd ook duidelijk van bij het eerste fluitsignaal. Real Madrid nam de match meteen in handen, zonder echt goed te spelen. Het vond moeilijk een opening en dat de openingsgoal op een stilstaande fase viel, mag dan ook niet verrassen. De verdediger kopte het leer staalhard in doel.

Na rust ging Real verder op zijn elan. Zonder veel brandstof te verbruiken verdubbelde het zes minuten na rust de voorsprong na een flater van goalie Torrico. De doelman liet een schot van Bale onder zich glippen: 2-0 en boeken toe. De 3-0 hing nog in de lucht, maar dat werd San Lorenzo gespaard. Real wint zo zijn vierde prijs in 2014. Knappe cijfers!


Goal Gareth Bale - Real Madrid 2-0 San Lorenzo... by StreamingTv
EPA
AP
REUTERS
AP
AP
AP
AP