Real moet het een tijdje zonder Dani Carvajal stellen

Dani Carvajal.
Photo News Dani Carvajal.
Dani Carvajal staat een tijd aan de kant met een scheurtje in zijn rechterhamstring. Dat heeft zijn club Real Madrid vandaag bekendgemaakt. De 25-jarige verdediger blesseerde zich gisteren tijdens de halve finales van de Champions League tegen Atlético Madrid. Hoe lang Real niet op de Spanjaard zal kunnen rekenen, is nog niet bekend.

Carvajal moest gisteren vlak voor de rust het veld verlaten na een tackle van Atlético-speler Saul Niguez. De Spaanse international stond afgelopen januari ook al drie weken aan de kant met een soortgelijke blessure.

De onbeschikbaarheid van Carvajal kan een streep door de rekening zijn voor Real, want voor de troepen van trainer Zinédine Zidane breken cruciale weken aan. In de competitie staat de club uit Madrid met 81 punten samen aan kop met Barcelona, maar telt Real wel een match minder dan de rivaal uit Catalonië. In de Champions League hoopt Real dan weer zijn titel verlengen. Na de 3-0 zege van gisteren in de heenmatch van de halve finales tegen stadgenoot Atlético staan Cristiano Ronaldo en co met anderhalf been in de finale.