Real Madrid legt eerste lijntjes uit: Roberto Martínez een van de kandidaten om nieuwe coach te worden

BELGA
Real Madrid is nog niet aan de orde. Bondscoach Roberto Martínez bereidt zijn planning met de Rode Duivels voor alsof er geen Spaanse interesse is. Na het afhaken van Antonio Conte snuffelt Real rond, op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Julen Lopetegui. 

Volgens de regels van La Liga moet de club binnen twee weken immers permanent een trainer benoemen: of huidig interim-coach Santiago Solari, of iemand anders. Martínez, zo wordt in Madrid bevestigd, is een van de kandidaten op het lijstje van voorzitter Florentino Pérez. In Engelse makelaarsmiddens valt te horen dat de eerste lijntjes zijn uitgelegd (lees: een telefoontje naar zijn agent) en dat de Koninklijke snel met Martínez rond de tafel wil, maar die wens werd vooralsnog geen werkelijkheid. Bij de KBVB liep er nog geen verzoek tot onderhandelingen binnen en hebben ze nog geen zorgelijke signalen ontvangen. Martínez zelf mijdt het onderwerp liever: “Over geruchten praten is tijdverlies.” Martínez kan onder zijn contract bij de bond uit, maar een club moet wel eerst toestemming vragen.

Bij Real hopen ze stiekem dat Solari de komende weken goeie resultaten haalt. Pérez droomt nog altijd van een trainer als Mauricio Pochettino (Tottenham) of José Mourinho (Man United). Beiden zijn op dit moment niet beschikbaar. In de zomer wel? 

Photo News9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gunther Persoon

  Zet de deur maar wagenwijd open dat hij kan vertrekken .... Vorig jaar moesten spellers hun tactiek uitleggen,omdat er geen lijn inzat (Kevin,Tibo) ?Topspelers voor WK thuis laten rara ...Naar WK finale totaal geen tactiek alleen paar topspelers,timing wissels ???? Vertrek aub

 • Luc De Marie

  Dat de naivelingen van de bond zijn koffer maar klaarzetten monny monny monny

 • Els Pauwels

  waarom de rotzooi van iemand anders oplossen ?

 • Harry Vankrinkelen

  Hoe vlugger hij gaat hoe beter want zijn systeem van opbouw zeven passen naar links en acht naar rechts is niet het echte voetbal dat we willen zien.Ook een constante pressing op de tegenstander kent of wil hij niet toepassen,wat tegen betere tegenstanders steeds problemen zal geven voor de verdediging.

 • Ken Dust

  Alé, de kenners zijn hier weer aan het woord. Meneer Martinez is smoorrijk, maar is onze trainer uit passie voor onze ploeg.