Raman torpedeert zich meteen tot publiekslieveling in Düsseldorf: "En nu ga ik een Altbier proeven"

RV
Hij gaf een assist, had een voet in de tweede goal en scoorde zelf ook in de derby tegen Duisburg. Hoeft het nog gezegd dat Benito Raman zich het afgelopen weekend in de harten van de supporters van Fortuna Düsseldorf heeft geschoten? "Het werd tijd dat ik mijn eerste doelpunt maakte", vertelde de spits van de Duitse tweedeklasser.

"Ik heb op voorhand gezegd dat mijn eerste Duitse derby ideaal was om een eerste keer te scoren. En vandaag was de dag", vertelde een uitgelaten Benito Raman aan het Duitse Bild. "En nu ga ik een Altbier (bier dat gebrouwen wordt in de streek van Düsseldorf) proeven."

Ook bij de Duitsers weten ze nu dat de voormalige spits van Kortrijk en AA Gent - die nu uitgeleend wordt door Standard - geen blad voor de mond neemt. Na de zege tegen Duisburg staat Düsseldorf trouwens helemaal op kop in de tweede klasse. Met drie punten meer dan Holstein Kiel. "Als je zo speelt zoals wij, dan verdien je het om koploper te zijn", gaf Raman nog als klap op de vuurpijl mee. Vintage Benito.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Coppens

  Iets of iemand torpederen is wel : iets of iemand kapot maken........ beetje slechte woordkeuze.

 • Jan Roesems

  Ik wens hem veel voetbalgeluk. Is een gevaarlijke spits die wel eens onnadenkend reageert maar steeds met buikgevoel. In de juiste ploeg kan hij stukken maken.

 • steve umoeder

  Kan goed zingen da ist ook zo wat

 • Geert Volckaerts

  Heeft zen momenten, doch zen eindresultaten zijn onvoldoende!