Weergaloze Messi laat Camp Nou daveren met geniale vrije trap en briljante assist

AFP
Barcelona
BAR
Barcelona BAR
5
1
Real Valladolid VLD
VLD
Real Valladolid
Wat doe je tegen de gouden linker van Lionel Messi? Met twee goals en twee assists gidste hij FC Barcelona naar een 5-1-zege tegen Real Valladolid. Vooral de piekfijne assist voor Arturo Vidal (2-1) en een weergaloze vrije trap (3-1) op het halfuur lieten Camp Nou daveren. De Catalanen springen zo opnieuw naar de kop in La Liga. 

Met twee doelpunten en een assist was Lionel Messi nog maar eens de uitblinker in Nou Camp. Zijn eerste treffer was een uitstekende vrije trap, de vijftigste die hij scoorde in zijn carrière. De overige doelpunten kwamen op naam van Clément Lenglet, Arturo Vidal en Luis Suarez. In het slot maakte Barça er nog een kat-en-muisspel van, maar verzuimde het tegelijkertijd om de score nog verder uit te diepen.

Met 22 punten uit tien wedstrijden komt Barcelona opnieuw aan de leiding in Spanje. Op de derde plaats, met evenveel punten als de verrassende nummer twee Granada, staat Atlético Madrid, dat eerder op dinsdag niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen het bescheiden Alaves. Voor de Atleti van coach Diego Simeone was het al het vijfde gelijkspel van het seizoen.

Bekijk hieronder de overige doelpunten van Barcelona - Real Valladolid

De 1-0

De 1-1

De 2-1

De 4-1

De 5-1

REUTERS

De 5
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rick Daelemans

    Wat een speler,gouden bal nr 6 ligt al klaar!

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    Het genie blijft het maar doen,de Messias is de voetballende zoon van God.Spijtig dat Puigdemont deze beste voetballer aller tijden en aller landen niet live aan het werk kan zien.Een echte schande is dat.