VIDEO: Cristiano Ronaldo niet opgezet met wissel waarna Real zege laat ontglippen: "Richt de camera op de wedstrijd"

Twitter
Het werd gisterenavond niet de avond van Cristiano Ronaldo en Real Madrid. Opnieuw lieten de troepen van Zinedine Zidane punten liggen in de Primera Division, dit keer na een 2-2-gelijkspel tegen Levante. En dat met een mokkende Cristiano Ronaldo die bij een 1-2-voorsprong naar de kant werd gehaald.

De 'Koninklijke' leek in Valencia op een twaalfde seizoenszege af te stevenen. In de 82ste minuut besloot Zinedine Zidane dan ook uit te pakken met een gewaagde zet. Hij haalde de Portugese superster naar de kant voor Marco Asensio. Uiteraard heeft 'CR7' een broertje dood aan gewisseld worden. Wanneer hij naar de bank slofte, kon er geen blik af naar zijn coach en trok hij heel even de neus op. 

Ook op de bank waren de camera's gericht op de Portugees en Ronaldo had dat zelf ook in de smiezen. "Er zijn geen redenen", richtte hij zich naar de camera waarop hij zijn vinger op de lippen zette. "Richt de camera op de wedstrijd." Daar was te zien hoe nieuwkomer Giampaolo Pazzini in de 89ste minuut alsnog gelijk maakte. 

"Cristiano Ronaldo is fucked off zoals iedereen omdat we allemaal zo veel mogelijk willen helpen en als we dat niet kunnen, is dat zwaar", vertelde Sergio Ramos na de partij. Door het gelijkspel kan Barcelona vanavond 21 punten uitlopen op de grote rivaal. 

Getty Images
Getty Images9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Oli Gearius

  Dan weet je het, in de zomer is Ronaldo of Zidane weg. Ronaldo is er al 33 en heeft al in maanden geen bal deftig kunnen raken dus zijn tijd is over.

 • Dirk Tuymans

  Da ge niet goe genoeg bent mag den trainer u er toch af halen zeker. Dikke nek dat hij is. En Youri, Messi zal wel iets beter zijn zeker!!

 • François Nuyts

  Je weet toch dat die alleen maar in beeld wil komen als hij zich de grote held voelt en zich op de borst kan kloppen . Heel groot Ego en die verdraagt niet dat men hem anders bekijkt .

 • Youri Milder

  Groot gelijk, Cristiano Ronaldo de beste voetballer aller tijden is Real Madrid's beste kans op winst maar hij werd er af gehaald voor de wedstrijden tegen psg.

 • Jan De Vos

  Zidane maakt van real een 2de randsploeg