Vader Griezmann haalt uit naar Barça-coach Setién: “Jij bent slechts een passagier”

Photo News
De vader en broer van Antoine Griezmann zijn kwaad op Barça-coach Quique Setién. Dinsdagavond viel de Franse aanvaller pas in de negentigste minuut in tegen z'n ex-club Atlético. En dat zinde de familie van ‘Grizi’ niet.

Quique Setién liet Antoine Griezmann pas in de negentigste minuut invallen tegen zijn oude club Atlético Madrid. De broer van de Fransman liet vervolgens al snel van zich horen op Twitter. “Ik kan serieus wel huilen. Twee minuten...”, doelde hij op het aantal speelminuten van Griezmann. De tweets werden nadien verwijderd.

Ook Alain Griezmann, vader van Antoine, was niet te spreken over de korte invalbeurt van zijn zoon. “Om te mogen praten moet je de sleutels van de vrachtwagen hebben, maar jij bent slechts een passagier”, klonk het. Die post werd eveneens verwijderd. 

Twitter

In de laatste vier duels stond Griezmann slechts één keer in de basis bij de Blaugrana. “Ik vind dat echt onbegrijpelijk”, zei z'n gewezen Atlético-trainer Diego Simeone na het 2-2-gelijkspel in Camp Nou. “Het team is niet altijd in balans met hem”, vertelde Setién dan weer over Griezmann. “En Messi en Suárez wil ik altijd opstellen. Ik ga geen sorry zeggen tegen Griezmann, maar ik ga wel met hem praten. Het is niet leuk om tegen je oude club zou laat in te vallen.”

Inmiddels zwelt de kritiek op Setién steeds verder aan, nu Barcelona de titel dreigt te verspelen aan Real Madrid. De koploper uit de hoofdstad kan vandaag vier punten uitlopen. Maar dan moeten Thibaut Courtois en co wel voorbij Getafe.

AP

Lees ook: Setién na ‘onlogische’ wissel: “Ik ga met Griezmann praten, maar hij hoeft geen excuses te verwachten” 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carlos Simonis

    Griezmann is een topspeler, echter komt hij pas tot zijn recht bij een verdedigende ploeg, loerend op een counter, dan is hij op z'n best. Dit weekend scoorde hij twee goals waarvan een van hoge klasse was. Bij Barcelona weet hij vaak niet wat hij moet doen of staan wanneer zij veel in balbezit zijn.

  • james Verlinden

    Klopt helemaal. De trainer is een passant. Maar papsie zit altijd in de tribune. Niet eens passant. Toeschouwer, gratis. Omdat de zoon er speelt. Griezmann zal niet slagen in Barcelona. Mist killerinstinct. Nooit begrepen waarom Barça hem wou, voor 100+ miljoen dan nog.

  • Paul De Mol

    Setién weet ook wel dat hij volgende maand mag vertrekken.