Exclusief voor abonnees

Real Madrid houdt de adem in: pijnlijke linkerhiel en geopereerde rechterenkel speelden op bij Hazard

Getty Images
Ineens nul assists, nul goals voor Eden Hazard in de laatste twee wedstrijden met Real Madrid. Dat is voor een stuk te verklaren door de venijnige schoppen die Hazard moet incasseren. Bedoeld om hem pijn te doen. Real Madrid is dan ook bezorgd om die harde aanpak, zeker nu Hazards linkerhiel en de geopereerde rechterenkel weer opspeelden na de match tegen Espanyol. Deze situatie doet denken aan de intrede van Neymar in Spanje. 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jo Maes

  Het is aan de scheids, dergelijke spelers te beschermen. Dergelijke fouten, vooral als het er dik opligt, de speler uit te schakelen, of te kwetsen, direct geel te geven, zonder pardon. Het is aan de scheids, door voordien de kapiteins te verwittigen, dat dergelijke fouten, niet zullen worden getolereerd.

 • Dirk Tuymans

  Chef voetbal is duidelijk fan van Hazard. Duidelijk niet objectief. Kent hij nog iemand anders dan Hazard. Alle dagen gaat het hierover. Met 1 goal in la liga kan men daar beter over zwijgen.

 • rudy de clerck

  Verleden week schreven jullie nog in grote letters dat hij in topvorm is , wel hij zal nooit tot zijn 33 jaar voetballen

 • Wouter Van de Walle

  Is normaal, net geopereerd en je ziet iedere wedstrijd zijn tegenstanders zijn enkels viseren, degoutant! En ze komen er nog vanaf zonder kaart

 • Dirk Willems

  Misschien kan Eden eens bellen met Kompany , die heeft nog wel een plaatske bij Anderlecht.