Real en wervelende Hazard hebben geen kind aan Eibar, Courtois breekt record Navas

REUTERS
SD Eibar
EIB
SD Eibar EIB
0
4
Real Madrid RMA
RMA
Real Madrid

Zijn beste match in het shirt van Real Madrid. Eden Hazard wervelde met de Koninklijke voorbije Eibar: 0-4. Ook Thibaut Courtois bezweert stilaan door een straf record van voorganger Keylor Navas te breken.

Eden Hazard en Real Madrid is tot dusver geen succesverhaal, maar vandaag schitterde de Rode Duivel als vanouds. De Eibar-verdediging zag sterretjes, het publiek genoot. Karim Benzema opende iets na het openingskwartier de score vanuit een schuine hoek. Enkele minuten later versierde Hazard een strafschop, kapitein Sergio Ramos toonde zich ijzig koel vanop elf meter: 0-2.

Hazard bleef toveren in de eerste helft en net voor het halfuur ging de bal wéér op de stip. Dit keer na een fout op Lucas Vazquez. Benzema plaatste vervolgens zijn tweede van de avond tegen de touwen. Real op rozen, de wedstrijd was vroegtijdig gespeeld.

Na de pauze ging de voet van het gaspedaal. Eibar kwam opzetten, maar toch stond de 0-4 op het bord. Federico Valverde scoorde met een knappe plaatsbal, waarna Hazard in de 72ste minuut werd vervangen. Thibaut Courtois brak dan weer het record van Keylor Navas, door meer dan 518 minuten lang zijn netten schoon te houden. Een succesvolle avond voor de Belgen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pat Vanbeveren

    Hazard man van de match. Toptransfer.

  • Mark Marken

    Schitteren, nou nou zeg. En tegen Eibar nog wel. Wat een wereldtoppers!

  • Frans Peeters

    Hazard tovert maar weeral niet betrokken bij de goals. Een floptransfer.