Exclusief voor abonnees

Operatie of geen operatie? Breukje in enkel van Hazard zal volledig herstellen, maar wat met het ijzeren plaatje?

REUTERS
Een operatie of geen operatie? Metalen plaatje erin of eruit? Te snel te veel belasting op het enkelbot of toch een andere oorzaak? De enkel van Eden Hazard is voor eventjes zijn tere plek, maar zonder zorgen voor de lange termijn. Die breuk herstelt wel. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bert Verhaegen

  Het geld is binnen zegt een jaloerse Belg in Spanje met ongetwijfeld heel goeie bronnen (zitten die daar ergens aan de toog).

 • eric de baene

  met of zonder hem op het ek geen verschil want we winnen die toch niet helaas … een echte miskoop voor real wens hem wel beterschap

 • chris vermoens

  De centjes zijn binnen dat is het belangrijkste, ik woon in Spanje en B6hoor ander commentaar als van die Belgische sportjournalisten.

 • Carlos Simonis

  Ieder topvoetballer krijgt eens te maken met een langdurig blessure, zo ook Hazard. Vervelend, maar het gebeurt. En net als ieder voetballiefheber wil ik Hazard zien vlammen in Spanje. Vergelijkingen met andere voetballers trekken op niks. Hazard kan bepalend zijn voor ieder team, hij zal dan wel op 110% moeten spelen als hij fit is. In Engeland kon hij te makkelijk op 90% spelen, en dan nog was hij vaak de beste speler op het veld. Nu liggen de (en terecht) verwachtingen nog hoger.