Exclusief voor abonnees

Onze man in Madrid ziet Eden Hazard debuteren voor Real: “Applaus voor Hazard, maar Courtois is de held”

EPA

Met zijn knapzak over beide schouders gehangen op de rug – ‘t leek wel een toerist op Plaza Mayor –, blazend op een kauwgum, en met de ogen half dichtgeknepen tegen het spervuur aan flitslichten van de fotografen, stapte Eden Hazard op het aperitiefuur de catacomben van Bernabéu in.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacques Hillaert

  Courtois kan voor onze Belgskes weinig goed doen , misschien een beetje jaloezie

 • Carlos Simonis

  Henri Troyat, een advies. Nooit meer kijken naar het voetbal, zonde van je tijd en jouw ergenis. Wat betreft de wedstrijd, ook ik heb een andere wedstrijd gezien, Courtois 2 keer gepasseerd , en een bal recht op hem af die hij goed pareerde, verder niks bijzonders. Of de supporters waren zo blij dat hun clubje niet had verloren, en zien op verre afstand dat Courtois de bal die recht op hem af kwam spectaculair redde.

 • joanna clinck

  wat vinden de mensen zo speciaal an Hazard, geef mj maar Kevin duizend mal beter

 • Jan Verhelst

  Volgens mij heb ik dan een andere wedstrijd gezien. Misschien beginnen met spelers minder op te hemelen, en een oprecht kritische houding aannemen!

 • Henri Troyat

  Waarom moeten die voetballers altijd zo arrogant wandelen? In geen enkele andere sport zie je dat. Toptennissers, wielrenners, boksers, atletiek... allemaal doen ze normaal. Voetballers? Ik heb altijd goesting om die tegen hun achterste te stampen.