Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal weet dat Real Madrid smacht naar debuut Hazard: “Bernabéu is een bedevaartsoord, Eden een Verschijning”

Onze chef voetbal over Eden Hazard
HLN Sport Onze chef voetbal over Eden Hazard

En het werd 14 september... De dag waar heel Real Madrid reikhalzend naar uitkijkt - de club, Zinédine Zidane, de socio’s: het officiële debuut van Eden Hazard (28) tegen Levante.

Hij, een zorgeloze glimlach te midden van de véle twijfels omtrent ‘De Koninklijke’, dat al meer dan een jaar dag en nacht in crisis leeft. Apocalypse Now - enkel ‘die met zijn dikke reet’ (copyright Johan Boskamp) kan Madrid redden. “We verwachten veel van Eden, en ik ook”, vertelde Zidane gisterochtend op zijn persconferentie. Eden Hazard - levenslijn van een gans ‘volk’.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carlos Simonis

    Chef Voetbal, na gisteren dacht het Bernabéu stadion daar anders over. Courtois was de held, niet Hazard. De verschijning van Hazard was slechts enkele seconden waar hij zijn klasse kon laten zien. Te weinig speelminuten (helaas). De volgende keer wil ik zijn verschijning 90 minuten zien op het plein.