Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert over de pijn van Eden Hazard: “De toestand is ernstig maar niet hopeloos”

Eden Hazard blijft last hebben van de enkel.
Reuters Eden Hazard blijft last hebben van de enkel.
Eden Hazard is weer in het sukkelstraatje terechtgekomen. Zinédine Zidane kwam deze namiddag vertellen dat Hazard opnieuw pijn heeft aan zijn geopereerde rechterenkel. Chef voetbal Stephan Keygnaert volgde de persconferentie van Zidane en merkte de geslagenheid.

Zidane zuchtte eens diep.

Met naast zich Juan, zijn persattaché, zat Zizou daarnet alleen in voorts een lege perszaal in het trainingscomplex in Valdebebas, twintig minuutjes rijden van Madrid-centrum.

Post-corona dienen journalisten hun vragen aan Zidane te stellen door in te bellen op het interne tv-circuit, vandaar.

Zo viel er een speels moment, toen Zidane bij iemand opmerkte: ‘Zit jij in je wagen? Let maar op.’

Maar dus – Zidane was aan het zuchten. Dat gebeurde toen hij zijn uitleg gaf bij de situatie van Eden Hazard.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Marien

  Moet eens in de leer gaan bij de Kevin ? Veel plezier beleven ze daar nie aan Te veel momentvoetballer

 • henri levich

  In het verleden heb ik ook hier vermeld dat Hazard enkel geholpen kan worden door het ontwerpen van een nieuwe schoen die zijn enkels in een wedstrijd beschermen. Extra training geeft Geen bescherming, wel een extra harnas, wil hij nog lang kunnen voetballen. In wedstrijden blijken de enkels van Hazard belangrijker dan de bal en ook de zwakke scheidsrechters welke nooit optreden om dit te stoppen.

 • Tessa Vandermout

  Dozijn carrière is gedaan. Iederetegenstandertegen wie ze die opstellen die gaat voor die enkel gaan. Soort is steeds een beetje oorlog geweest. Koe trappetje er ene kan uitschakelen, hoe beter.

 • Frank Coussement

  Hazard is een goeie voetballer maar geen vent à la Benzema, Ramos, Kroos en Co. Hij zal nog veel boterhammekes moeten eten. Dat is het probleem. De wedstrijd omstandigheden zijn voor allemaal dezelfde.

 • maarten mouton

  Ik begin er toch voor te vrezen. Hij is wel heel vaak geblesseerd geweest dit jaar.