Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal over Madrileens duel: “Slechte derby, slechte Hazard. Geen angst, Club!”

AFP

Metropolitano is Calderon geworden. Diezelfde broeihaard, op en naast het veld. Wat ging Diego Pablo Simeone - de sheriff van Sinn City - bij de rust van de stadsderby als een dolleman de ref belagen? En met hem een stuk of twintig van zijn troepen. ‘Ongepast’ is al eens deel van Atlético’s DNA.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Willy Govaert

  Deze wedstrijd : slecht slechter slechtst !!!!

 • Roger Deprez

  Hazard zal een tandje moeten bij steken wil hij slagen bij real en niet alleen op voetbal gebied ook aan gaande te leven als een dik betaalde voetballer. Men kan een mindere periode hebben maar dit vertoon is er ver over, bij real is hij één van de elf en niet de man waar alles om moet draaien zoals bij de duivels en waar hij zich niet moet aanpassen aan de ploeg door de trainer.

 • maarten impens

  Wat is er toch aan de hand met Hazard.... spijtig toch

 • FRANS DE ROUCK

  Hazard!!!! OOOOOverroepen manneke! En de gaztten hebben hem mede opgeblazen.Geeft hij 2 goede passen dat is hij subliem. In de volgende match zie je hem gewoon niet meer. Feitelijk veel fake berichtgeving over dit ventje.

 • Cynthia De pannemaeker

  Hazard wie, hij valt door de mand nu hij het zelf moet doen en niet de ploeg in functie van hem!!! Laat hem ook weg bij duivels en zij spelen zonder hem als ploeg!!!